Top Ηλεκτρονικά Καταστήματα : Διάφορες Υπηρεσίες

Ταξινόμηση:
Κατάταξη Screenshot Κατάστημα Ψήφοι
1
Διάφορες Υπηρεσίες

Insurance Market: Aσφάλεια Aυτοκινήτου, Μηχανής, Σπιτιού

Μειώστε το κόστος της ασφάλειάς σας μέσα σε 1', συγκρίνoντας εύκολα online ΟΛΗ την αγορά! Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας στην επιλογή του καλύτερου για εσάς ασφαλιστικού πακέτου, εύκολα, γρήγορα και αντικειμενικά. Δείτε πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου, σπιτιού & σκάφους, από την μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο.
insurancemarket.gr
433
2
Διάφορες Υπηρεσίες

Autoduder: Service Aυτοκινήτου

Σύγκρινε 200+ συνεργεία online. Service στη χαμηλότερη τιμή!
autoduder.com
211
3
Διάφορες Υπηρεσίες

SpotMechanic: Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο?

H Spotmechanic είναι η 1η υπηρεσία τεχνικού ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατόπιν ραντεβού στο μέρος και την ώρα που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος, παραδίδοντας τα αποτελέσματα γραπτώς μέσω της 10-σέλιδης αναφοράς ελέγχου.
spotmechanic.gr
153
4
Διάφορες Υπηρεσίες

Tophost: WebHosting - Ελληνική Ομάδα Extreme Support‎

H Top.Host παρέχει Web hosting με unlimited traffic και χώρο σε ιδιόκτητους servers στην Ελλάδα, Extreme Support, Δωρεάν Κουπόνι Διαφήμισης στο Google, 100% network web hosting uptime guarantee, Δωρεάν site builder και Plesk περιβάλλον διαχείρισης των site σας.
top.host
142
5
Διάφορες Υπηρεσίες

Revma Prosfora: ΗΡΩΝ

Τo revmaprosfora βοηθά τους χρήστες να συγκρίνουν και να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και να πληρώνουν οικονομικότερο λογαριασμό ρεύματος μέσα από τα ανταγωνιστικά προγράμματα του Ομίλου ΗΡΩΝ. Κάνε τη Μέρα Νύχτα! Νυχτερινή χρέωση 24/7. Για πάντα!
revmaprosfora.gr
77
6
Διάφορες Υπηρεσίες

Axa: AXA

Η AΧΑ Ασφαλιστική με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής ατομικής ή ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα ασφαλίσεων ζωής, υγείας, και περιουσίας καθώς και προγράμματα επένδυσης κεφαλαίων.
axa.gr
75
7
Διάφορες Υπηρεσίες

Easyairpark: Parking στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Online κράτηση parking. Φύλαξη αυτοκινήτου. Δωρεάν μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
easyairpark.gr
66
8
Διάφορες Υπηρεσίες

Energy Market: Φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα

Σύγκρινε εδώ τις τιμές των εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και απόκτησε φθηνό ρεύμα. Εξοικονόμησε έως και 30% στον λογαριασμό σου.
energy-market.gr
54
9
Διάφορες Υπηρεσίες

Douleutaras: Πάρε Προσφορές Άμεσα‎

Βρες εξειδικευμένους επαγγελματίες για να αναλάβουν τις εργασίες που χρειάζεσαι. Πες μας τι εργασία χρειάζεσαι & εμείς θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία. Αξιοπιστία & Αμεσότητα - Λήψη προσφορών σε 2 ώρες
douleutaras.gr
43
10
Διάφορες Υπηρεσίες

Interasco: Παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης από 9€/μήνα

Πάρε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά από την Interasco και εξασφάλισε ένα υγιές μέλλον!
interasco.gr
38
11
Διάφορες Υπηρεσίες

Vendora: Αγόρασε και πούλησε μεταχειρισμένα

Το νέο μεγάλο site μικρών αγγελιών στην Ελλάδα. Μπες τώρα στη Vendora! Ο στόχος της Vendora είναι να κάνει τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών και αγοραστών μεταχειρισμένων αντικειμένων όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη, φέρνοντας σε επαφή αποτελεσματικά την προσφορά και τη ζήτηση. Για το σκοπό αυτό, η Vendora εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στις μικρές αγγελίες και χρησιμοποιεί εξεζητημένες λειτουργίες όπως εξατομικευμένες προτάσεις, σελίδες προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη, φιλτραρισμένες αγγελίες κατά Θέμα και Τοποθεσία, ασφαλή μηνύματα εντός της εφαρμογής, ειδοποιήσεις μέσω email, αποθηκευμένες αναζητήσεις κ.α. Οι μικρές αγγελίες είναι οργανωμένες σε εύχρηστες κατηγορίες όπως: Τέχνη & Αντίκες, Φροντίδα Μωρών, Βιβλία, Βιομηχανικός Εξοπλισμός, Ένδυση, Υποδήματα & Αξεσουάρ, Υπολογιστές, Έπιπλα & Οικιακές Συσκευές, Μουσικά Όργανα, Τηλέφωνα & Αξεσουάρ, Φωτογραφία, Ακίνητα, Χόμπι & Χειροτεχνία, Τηλεόραση & Ήχος, Οχήματα, Βιντεοπαιχνίδια & Κονσόλες και πολλά άλλα. Η πώληση στη Vendora είναι πανεύκολη: Φωτογράφησε, ανέβασε, πούλησε! H Vendora είναι το μοναδικό site όπου τα προσφερόμενα αντικείμενα ταιριάζονται ενεργά με τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Τα αντικείμενα που ποστάρονται στη Vendora διαφημίζονται όχι μόνο στην πλατφόρμα της αλλά και σε εξωτερικά δίκτυα όπως τα Facebook Ads και τα Google Ads. Ένα επίσης μοναδικό στοιχείο της Vendora είναι ότι δημιουργεί videos, τα οποία επιδεικνύουν ακόμα και τριπλάσιο engagement, αυτόματα, από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες. Το αποτέλεσμα αυτών των καινοτομιών είναι οι αγγελίες στη Vendora να βρίσκουν πωλητές πιο γρήγορα, πιο εύκολα και σε καλύτερες τιμές.
vendora.gr
16
Αποτελέσματα 1 - 11 από 11