Η εταιρεία Topaki είναι ένα online κατάστημα που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και γρήγορα αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό διατηρώντας και αυξάνοντας συνεχώς το πελατολόγιό της. Το Topaki απευθύνεται σε απαιτητικές γυναίκες που ψάχνουν ποικιλία σε γυναικείες πιτζάμες, εσώρουχα, αξεσουάρ και γενικά homewear σε δελεαστικές τιμές.

Η επιχείρηση εκτός από τις νεότερες γενιές κατάφερε να ικανοποιήσει τις ανάγκες και ενός μεγαλύτερου κοινού γυναικών. Πρόσφατα η συλλογή μας εμπλουτίστηκε με παιδικά, ανδρικά, νυφικά σετ και ρούχα για εγκυμοσύνη με μεγάλη επιτυχία. Όλες οι επιλογές μας είναι προσεγμένες σε ποιότητα και κάθε εβδομάδα προστίθενται καινούριοι κωδικοί και η γκάμα των προϊόντων μας μεγαλώνει συνεχώς. Στόχος μας παραμένει σταθερά η καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε value for money τιμές.

Από το 2021 μέχρι σήμερα, έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και με σταθερή την προσήλωσή μας στο ψηφιακό μέλλον πρόσφατα δημιουργήσαμε και εφαρμογή τόσο για Android όσο και για IOS για να διευκολύνουμε τις αγορές σας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην επόμενη παραγγελία σας!
Η ομάδα του Topaki.